• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: Ми – за безпеку руху!»

Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: Ми – за безпеку руху!»

2017-09-11

З 11.09 по 15.09.2017 року. у Миколаївському НВК був проведений Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Ми – за безпеку руху!». До участі в ньому були залучені учні 1-9 класів.

Протягом тижня діти школи мали можливість якомога більше дізнатися про правила дорожнього руху України, дію світлофора, дорожніх знаків, права та обов'язки пішоходів та багато чого цікавого та корисного.

Велика увага приділялася вивченню правил дорожнього руху з учнями початкових класів, адже саме вони найменше знають про безпечне поводження на дорозі. Під час проведення тижня , розглядалися ілюстрації, читали художні твори, на перервах створювалися ігрові ситуації, дітям початкової школи надавалась можливість запам’ятати та вивчити правила безпечних ігор поблизу дороги. Вчитель основ здоров’я Ковальчук В.М. приклала максимум зусиль для надання учням грамоти безпечного руху.

Для учнів 5-9 класів був проведений практикум «Перша медична допомога», під час якого діти відпрацьовували прийоми надання першої допомоги при нещасних випадках у ДТП.

Учні 5-8 класів взяли участь у конкурсі віршів, загадок та кросвордів, де першість надали учениці 6 класу Гуйван Анастасії. Учні 9 класу взяли участь у конкурсі буклетів. Перемогу здобули Андрусішина Надія, Андрусішина Тетяна та Андрусішина Ірина.

Класні керівники для класів провели виховні заходи.

Учні 5 та 6 класу мали можливість показати свої знання, вміння та навички у грі-вікторині «Це повинен знати кожен». З відривом у один бал перемогу здобула команда «Жовтих» (5 клас). Вчитель основ здоров’я Бон О.І. провела турнір на кращого знавця Правил дорожнього руху серед дев`ятикласників. Учні пройшли різні тури, за правильну відповідь отримували відповідну кількість балів. Переможцем у грі стала Видра Анастасія, набравши найбільшу кількість балів.

Всі заходи під час проведення Тижня безпеки дорожнього руху пройшли на належному рівні. Кожен день був цікавим, корисним та різноманітним.

Заходи, які були проведені дали змогу дітям одержати достатньо знань щодо бережливого ставлення до свого здоров’я та оточуючих людей.

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.
Тиждень поглибив знання учнів у відповідній сфері, сприяв розвитку практичних навичок, поглибленню знань Правил дорожнього руху.

Бон О.І.

Кiлькiсть переглядiв: 222