• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень безпеки життєдіяльності "Жити цікаво та безпечно"

Тиждень безпеки життєдіяльності "Жити цікаво та безпечно"

2018-04-23

Згідно плану роботи школи та реалізації основних завдань ЦО, з метою закріплення практичних знань, отриманих учнями під час вивчення за навчальними програмами питань з безпеки життєдіяльності цивільного захисту населення, в школі з 16 по 20 квітня проходив Тиждень безпеки життєдіяльності «Жити цікаво та безпечно. У понеділок було оголошено про початок тижня на лінійці та ознайомлено дітей з планом . У бібліотеці була представлена підбірка літератури з даної теми.

У вівторок учні школи мали змогу подивитися фільм “Небезпечні знахідки”.

В середу медична сестра Франько О.Ю., провела з учнями практичне заняття “Надання першої медичної допомоги потерпілим”. В ході зустрічі Олена Юріївна розповіла про першу медичну допомогу та реанімаційні заходи, радо відповіла на всі питання учнів, які виникали по ходу заняття та після його закінчення.

Тиждень в школі був насичений практичними заходами у формі змагань, що викликали жвавий інтерес в учнів і сприяли поглибленню знань та набуттю практичних навичок з ЦО, а також необхідними засобами забезпечення безпеки учнів і медичного контролю.

Протягом тижня перевірено ланцюг оповіщення постійного складу школи на випадок надзвичайних ситуацій. Всі працівники за відведений термін успішно виконали команду „Навчальна тривога ”. Проведено тематичні класні години.

Класні керівники разом із учнями опрацювали інструкцію щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, порядок дій по ввідних.

Проведено евакуацію учнів із школи за розробленою схемою, з використанням і видачею засобів індивідуального захисту.

Всі учні знають план евакуації з приміщення школи, вміють користуватися ЗІЗ.

Кiлькiсть переглядiв: 283