• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

2018-04-25

В рамках проведення Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота», на території Микоаївського НВК була проведена робота по покращенню стану спортивних майданчиків та футбольного поля.

1. Спортивні споруди, які мали не належний стан чи були частково пошкоджені погодними умовами та опадами, було полагоджено та укріплено для подальшого їх функціонування. Було закріплено дошки в щиті – перепоні, укріплено в грунті стійки споруд.

2. Споруди, котрі втратили свій естетичний вигляд було пофарбовано, чи частково підфарбовано.

3. Дорожній знак «Проїзд на територію школи заборонено» було укріплено більш міцніше.

4. Територію футбольного поля очистили від залишків торішнього листя, котре не опало в осінній сезон і тому не було прибрано вчасно.

5. На деревах, котрі ростуть навколо спортивного майданчика гілки, що ростуть занадто низько і є травмонебезпечними для учнів, було прибрано, дерева обкопані та побілені.

6. Територію навколо спортивного та дитячого майданчиків учні неодноразово підмітали та очищали від опалого цвіту з дерев.

На даний момент обидва спортивні майданчики та футбольне поле повністю відповідають усим нормам з техніки безпеки та не є травмонебезпечними для учнів та працівників школи.

Ковальчук Ю.В./Files/images/IMG_20180425_093215.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 246