Тиждень англійської мови

2018-05-02

Тиждень англійської мови у Миколаївському НВК проходив з 23 по 27 квітня 2018 року за чітко складеним планом.

Мета проведення тижня англійської мови у школі:

· Перевірити рівень знань, умінь, навичок учнів з англійської мови

· Розвивати почуття відповідальності, колективної справи; вміння працювати в групах,

· Формувати вміння учнів виконувати проектні творчі роботи, у тому числі і з використанням інформаційно-комунікаційних технологій

· Познайомити учнів з цікавими фактами англійської мови

· Знайомити з історією та традиціями англомовних країн

· Розширити знання учнів з країнознавства

· формувати пізнавальний інтерес школярів, розвивати внутрішню мотивацію у вивченні іноземної мови

· заохочувати учнів школи до вивчення мови

· виховувати інтерес до оволодіння англійською мовою

Понеділок,23 квітня,- пізнавальний день предметного тижня. У цей день було проведено відкриття тижня англійської мови. Для учнів 3-4 класів був проведений І тур квест – вікторини «Весела англійська», де в другий тур вийшли Імішінецька Каріна та Сенюра Софія 3 клас та Марчинський Антон та Сенюра Каріна 4 клас. Вони показали найкращий результат.

Вівторок, 24 квітня, - творчий день. Для учнів 9 класу було проведено урок вікторину присвячену видатному англійському письменнику Вільяму Шекспіру. Для учнів 7 класу було проведено Брейн-ринг «Хто знає англійську краще?». Клас було поділено на дві команди і в результаті перемогла дружба.

У середу 25 квітня було проведено два конкурса: конкурс малюнка «Моя улюблена англійська літера», де найактивнішими себе показали учні 1 класу. Також був проведений конкурс« Жива газета» на тему «Ми вивчаємо англійську мову», де взяли участь учні 5-9 класів.

Четвер, 26 квітня було проведено другий тур квест – вікторини «Весела англійська», де став переможцем Марчинський Антон. Також відбулося інтелект-шоу «Цікава англійська», де перемогу одержали учні 5 класу.

27 квітня – відбулося закриття тижня англійської мови. І була проведено урок-гра « У світі казок» для 1 класу,де учні взяли активну участь.

Учитель англійської мови Чигрин М.М. та її учні взяли активну участь у підготовці та проведенні тижня іноземної мови у школі.

Кiлькiсть переглядiв: 219