Оздоровчий майданчик «Капітошка»

2018-06-21

Оздоровчий майданчик «Капітошка»

Ось вже багато років підряд, в Миколаївському НВК, стало гарною традицією зустрічати перші літні дні відкриттям оздоровчого майданчика з денним перебуванням. І цей рік не став виключенням. Саме тому, першого червня пришкільний майданчик «Капітошка», зі словами - «Ласкаво просимо!», широко відкрив свої двері дітям для пізнання нового, оздоровлення та, просто для відпочинку.

Усі працівники табору, від керівника й до вихователя, від кухаря й до прибиральниці працювали як один злагоджений механізм і повною мірою забезпечували повноцінний відпочинок та оздоровлення для вихованців табору. Кожен новий день мав свою унікальну тематику, цікаві та неповторні виховні заходи й конкурси котрі розробили вихователі табору Ковальчук В.М, Бон О.І., Малафій В.А., Скуратовська О.В., Малафій С.В. та керівник мовного табору Чигрин М.М. Починаючи з ранкової зарядки й аж до самої відправки дітей додому вихованці були зайняті цікавою й продуктивною роботою: конкурсні програми, виховні заходи присвячені тематиці дня, ігри та забави котрі зміцнювали здоров’я дітей.

Змістовна була зустріч з учасником АТО Гуваном С.В., який навчив дітей діяти в екстремальних ситуаціях та розкладати палатку. Смачними черешнями пригостила бабуся виховнця Герман С.В.

Повноцінне та корисне харчування забезпечила кухар Батальщик Т.Б. та медична сестра Франько О.Ю. Значну допомогу в організаційних моментах надали директор НВК Димкова Л.М. та вчитель Ковальчук В.М.

Цікаві подорожі до села Глиняне, Карбівського зоопарку, Добровеличківського музею, Новоукраїнського розважального центру та хлібопекарні не залишили байдужими жодне дитяче серце, за це щира дяка водію автобуса Марчинському В.Д. Але цих мандрівок не відбулося б якби не допомого наших спонсорів: Лугового В.В., Фортуни В.Д., Лаврентьєва В.О., Кольцуна Я.А., Бона С.В., Димкова АГ., Дзиза О. І., Соловчука М.І., Арабова Ю.Г., Герман О.С., голови сільської ради Русєвої О.Я.

Як відомо: діти – це наше майбутнє. І про наше майбутнє пришкільний табір «Капітошка» Миколаївського НВК піклується кожного року з радістю та задоволенням.

Начальник оздоровчого майданчика Ковальчук Ю.В.

Кiлькiсть переглядiв: 242