День Святого Валентина

2018-02-14

Хто розумніший - чоловіки чи жінки? Тисячі років людство шукає відповідь на це філософське питання. У всіх народів чоловіки вважалися мудрішими, сильнішими, а жінки хитрішими та красивішими. Але як би там не було, чоловіки і жінки завжди доповнюють один одного. Проте між ними завжди було протистояння. А сучасна дівчина та жінка ні в чому не поступаються чоловікам та хлопцям.

Хто переможе? Сьогодні ми спробували дати відповідь на це запитання. За звання розумнішого і кмітливішого у двобій вступили команди дівчат і хлопців. На шляху до перемоги потрібно було пройти конкурси та виконати фінальне завдання. На змагання були представлені такі конкурси: «Крокодил», «Літери», «Хто я», «Бліц опитування», «Обмін ролями», «Зірки в ряд», «Пазли» та фінальне завдання. В залі вирувала атмосфера веселощів, доброзичливості, азарту, переживання.

Сьогоднішнього дня Фортуна була на боці хлопців, які з невеликим розрахунком отримали перемогу. Але для нас не важливо, хто переміг. Адже наші дівчатка найкрасивіші та наймиліші. А наші хлопчики найсміливіші та найсильніші.

Життя - це любов! Без любові немає життя, немає продовження роду. Ми любимо з самого народження - маму, тата, день і ніч, сонце і дощик, тепло і холод, життя ... Любити і бути коханим - найбільше щастя, і іншого не треба! Нехай у житті буде любов, пристрасна, ніжна, ласкава, чуттєва, п'янка. Хай живе любов! З днем святого Валентина!

Кiлькiсть переглядiв: 298