Найбільше багатство – здоров’я

2018-02-16

В період з 12.02.2018 по 16.02.2018 в Миколаївському НВК проходив тиждень безпеки життєдіяльності на тему «/Files/images/IMG_20180215_122717.jpg». на протязі всього тижня вчителі прививали учням знання та вміння бережного відношення до свого здоров’я, уміння правильно, а головне – безпечно, виходити з різних життєвих ситуацій котрі несуть небезпеку їх життю, а також просто весело й цікаво проводили різноманітні виховні заходи та бесіди.

В понеділок відбулось відкриття тижня. Після чого учні вирішували різноманітні інтелектуальні завдання – «Плутанки», «Розсипанки» та загадки.

В вівторок з молодшими учнями школи проводились командні змагання «Станції здоров’я», на яких граючись та розважаючись учні набували знань та вмінь безпечного поводження на вулиці. Також учні розмальовували «Квітку – семицвітку» здоров’я.

В середу учні 9-го класу дізнались про згубний вплив енергетичних напоїв завдяки виховній годині «Енергетичні напої – «Надають крила» чи вбивають?». А учні 6 – 8 класів під час інформаційного міксу під назвою «Терапія здоров’я» навчились правильно та безпечно піклуватися про своє здоров’я.

В четвер під час виховних годин «Шляхи зараження ВІЛ» в 4 класі та «Зроби до здоров’я крок» в 6 класі учні навчалися не лише берегти своє здоров’я, а й толерантно ставитись до хворих людей. Також на тренінговому занятті «Право дитини на здоров’я» учні 5-го класу отримали знання про норми та обов’язки здоров’язбережувальної системи держави.

В п’ятницю з учнями 1-го класу проводилась година здоров’я під назвою «Хочу і можу бути здоровим. Найменші учні пізнавали головні аспекти по збереженню власного здоров’я та цікаво й з користю проводили час.

Також, на протязі всього тижня учні на перервах розгадували різноманітні кросворди та задачки на здоров’язбережувальну тематику. А шкільна медична сестра проводила бесіди та лекції на тему «Збереження здоров’я» та «ВІЛ/СНІД».

За час проведення тижня безпеки життєдіяльності учні Миколаївського НВК отримали не лише корисні знання по збереженню та підтримці їх здоров’я, а й просто весело та цікаво провели час.

Кiлькiсть переглядiв: 296