Тиждень здоров`я

2017-02-13

З 6 по 10 лютого у школі проходив Тиждень здоров’я «Зроби свій вибір на користь здоров`я», у рамках якого учителем основ здоров’я Бон О.І. було організовано та проведено ряд заходів спрямованих на агітацію здорового способу життя: це і кросворди, і інформаційні хвилинки, і відеоролики, і практичні завдання і т.д.

В план тижня було включено анкетування та тестування, яке дало можливість визначити в дітей недоліки в організації свого вільного часу, в організації догляду за своїм тілом, у веденні ЗСЖ, і ми сподіваємося, що поради надані вчителями допоможуть учням осягнути глибину проблеми,усвідомити, що здоров'я включає різні компоненти,виявити першопричини порушення здоров'я,набути знань та вмінь,які сприятимуть збереженню фізичного,соціального й психічного здоров'я.

Заходи ,які проводилися впродовж «Тижня здоров'я» формують в учнів прагнення до постійного покращення свого способу життя та виховують свідоме ставлення до свого здоров'я.

Основні завдання «Тижня здоров'я»:

- розвиток творчих здібностей, які будуть змінювати спосіб життя для того,щоб зберегти та зміцнити своє здоров'я;

- навчати учнів захищати себе в умовах загрози для життя;

- розвивати уявлення про здоровий спосіб життя.

Під час проведення тижня були використані різноманітні методи роботи, зокрема лекції,семінари,конкурси,вікторини,інтегровані уроки,змагання,ігри.

Учням була запропонована до ознайомлення література, яка допоможе їм усвідомити цінність людського здоров'я.

Учні мали можливість висловити свою думку, щодо розуміння ЗСЖ, давали власні поради «Як бути здоровим» у конкурсі творів. Кращі твори були відмічені і нагороджені подарунками.

Тиждень приніс масу задоволення, і ми щиро сподіваємося, що багато учнів завдяки ряду заходів дійсно зроблять свій вибір на користь здоров’я, на користь здорового способу життя.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 207